Ausztriai munkához németet tanulni

Tény hogy vannak kint Ausztriában nagyon sokan akik nyelvtudás nélkül mentek ki dolgozni, én is úgy kezdtem. De ismerős nélkül így találni munkát lehetetlen.
Én hamarabb tanultam meg munkát keresni, mint németül. Ki is jöttem az első munkahelyemre, ahol csekély angol tudásommal kommunikáltam, de 2 hét múlva saját elhatározásból úgy döntöttem hogy hazajövök és önállóan tanulom a német nyelvet és majd csak úgy fogok kijönni dolgozni. Ez bizonyára sokaknak rossz hír, mivel nem szeretnének tanulni. A googleben napi több százan keresnek arra hogy ausztriai munka nyelvtudás nélkül. Ne áltassuk magunkat és fölösleges időpocsékolás nélkül kezdjünk el tanulni.
Vannak pedig olyanok akik elvégeznek egy nyelvtanfolyamot, s ott vannak vele hogy sehol. Attól függetlenül még nemtudják az ausztriai álláskeresés hatékony módszereit. De ha végül hosszú idő után valamikor végre kijutnak, akkor nemfogják tudni használni a német nyelvtudásukat.
Erre kiváló a weboldalunkon megtalálható könyv, mivel olyan fontos német szavakat, utasításokat mutat be amit kint életszerűen használni fogsz. Több éves tapasztalatból állítottam össze a könyvet.
Ha valaki elvégez egy német nyelvtanfolyamot az nagyon jó, de önmagában nagyon kevés. Ha tanuljuk a könyvet, mellette nézünk youtube-on német tanulós videókat, olvasunk német tanulós cikkeket, aktívan, napi 4-5 órában, akkor 2 hónap után elegendő nyelvtudásunk lesz hogy Ausztriában munkát vállalhassunk vendéglátás területen.
Nem másoktól függünk, hanem magunk irányítjuk mit érünk el.
Ahhoz hogy Ausztriában dolgozhass akár szobalányként, akár mosogatóként vagy konyhai kisegítőként, ismerned kell azokat a párbeszédeket amiket a kollégáiddal, főnököddel, vendégekkel kell majd alkalmaznod.
Az alábbi linken megrendelheted azt a könyvet ami ezeket tartalmazza magyarul, németül, kiejtéssel együtt!
A bejegyzés kategóriája: Ausztriai munka blog
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.